Kennis delen

Wat wij het liefste delen

Kennis delen: voor ons is dat de essentie van onze werkwijze bij ShareAll.

In alles wat wij doen, delen we de kennis die wij hebben over het maken en geven presentaties met anderen. Daardoor stralen onze klanten met hun presentatie, komen ze graag bij ons terug en nemen ze ook hun vrienden mee. En wat is er nu beter voor ons bedrijf dan dat?

Deel je kennis en anderen doen dat ook met jou

Wanneer wij onze kennis met anderen delen, merken we dat zij dat ook (gaan) doen. Kennis voor jezelf houden en beschermen, betekent dat je jezelf klein houdt. Terwijl je door kennis te delen, zoveel kunt groeien!

Deel je kennis en je wordt expert

Als organisatie en als mens word je dus wijzer doordat je je kennis met anderen deelt. Maar dat is niet het enige effect.

Doordat jij anderen laat zien wat jij weet en hen daarmee helpt, gaan zij je als expert zien op dat gebied. Deel jij bijvoorbeeld met anderen je kennis over auto’s of over goede voeding en bewegen? Dan komen ze bij je terug voor advies omdat ze weten dat jij hen kan helpen. Nou, wat wil je nog meer?

deel je kennis

Hoe wij onze kennis over Prezi’s delen

Kennis delen staat bij ShareAll dus altijd centraal. Niet alleen in de gesprekken die we met anderen hebben, maar ook in de producten die we aanbieden. Wij delen onze kennis van presenteren en Prezi bijvoorbeeld:

1. Met onze Prezi handleiding: We hebben een fijne handleiding gemaakt waarmee je zelf een mooie Prezi maakt voor je presentatie. Je plukt hem zo van onze site en gaat er zelf mee aan de slag. Succes alvast!

2. Met onze trainingen: Wil je alle mogelijkheden van Prezi leren kennen en zo een bijzondere, eigen presentatie maken? Dan delen we onze kennis met je in een van onze Prezi trainingen. Die geven we 1-op-1, aan groepen en ook incompany.

3. Op ons blog: Regelmatig vertellen we op ons blog over nieuwtjes, geven we tips of plaatsen we inspirerende voorbeelden of verhalen die je helpen je eigen presentatie te maken.

4. Via onze Prezi Helpdesk: Ben jij bezig met je presentatie, maar loop je vast op iets? Dan kun je via onze Prezi Helpdesk om hulp vragen. Wij delen dan onze kennis met je zodat je meteen weer verder kunt.

5. Bij iedere presentatie: Ook wanneer je het maken van een (Prezi) presentatie het liefste aan ons over wilt laten, delen we kennis met je. Altijd zullen we je vertellen waarom we het zo aanpakken zoals we dat doen. Dat zorgt er ook voor dat de presentator de presentatie op de beste manier gebruikt.

Delen brengt je altijd meer!

Bij ShareAll kunnen we niet zonder delen. Doordat we met anderen delen (lees ook: Sharing is caring), kunnen we dit werk blijven doen. Voor ons is delen het (nieuwe) vermenigvuldigen. Voor jou ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *