• Referenties

    Om trots op te zijn

Een greep uit de opdrachtgevers van PreziAll

 

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

Ik heb ShareAll ingeschakeld om mijn jaarcijfers onderscheidend te presenteren. Sharon & Linda hebben het maken van deze presentatie geheel uit handen genomen. De presentatie verliep vlekkeloos en werd een groot succes. Dat is met name te danken aan deze creatieve dames die de kernpunten van deze presentatie wisten te raken én te visualiseren. Voor toekomstige presentaties zal ik zeker ShareAll weer inschakelen. Topmeiden!

ShareAll levert snel én kwalitatief goed werk. Sharon en Linda begrijpen de wensen van de klant zeer snel. Deze zetten ze om in een hoogwaardige Prezi waarmee je voor de dag kunt komen. Maar behalve dat, denken ze vooral ook met je mee. Daarmee tillen ze je eigen idee naar een hoger plan.

Presenteren met Prezi verloopt soepel, overzichtelijk en natuurlijk. Datzelfde geldt voor de samenwerking met ShareAll. Een beter team om een prezi te maken is er dus niet!

“Geweldige meiden die hun zaakjes meer dan voor elkaar hebben en weten waar ze het over hebben. Zeer klantgericht, proactief, meedenkend en absoluut geen 9.00 tot 17.00 denkers. Top om mee samen te werken.”

“Ook met een korte deadline weet ShareAll raad. Ze zijn flexibel en denken mee wat tot een prettige samenwerking leidt.”

De afgelopen maanden heeft ShareAll een aantal Prezi presentaties voor DHL Express gemaakt. Ik ben zelf erg onder de indruk van het professionalisme waarmee ShareAll werkt. Met het grootste gemak en met veel plezier brengen ze een duidelijke lijn aan in het verhaal. De Prezi manier van vertellen maakt presenteren leuk, persoonlijk en heel natuurlijk: een beetje van jezelf en een beetje van ShareAll geeft het beste resultaat!

“Met veel enthousiasme en inlevingsvermogen voor het onderwerp hebben Sharon en Linda van ShareAll voor Woonbedrijf én snel én vakkundig een prachtige Prezi-presentatie ontworpen. Dit in combinatie met een privé-training was uniek en leerzaam. Ook achteraf waren zij nog bereikbaar en beschikbaar voor tips. Super!”

“Toen wij ShareAll benaderden of zij dezelfde dag nog een Prezi voor ons konden maken, bleek dit geen enkel probleem te zijn. Dit hebbe zij meer dan waargemaakt. Mede dankzij de strakke, originele en professionele Prezi hebben wij een uitstekende indruk achter gelaten bij de opdrachtgever.”

“Wij hebben van ShareAll een Prezi praatplaatje gekregen. Dit praatplaatje is prachtig ontworpen en sluit aan bij onze huisstijl. Ze hebben al onze wensen in de Prezi presentatie verwerkt, maar hebben ook proactief met ons meegedacht over de inhoud van de presentatie. Op deze manier hebben wij een fantastisch tool in handen om ons én onze werkwijze te laten zien. Wij gaan de Prezi presentatie op onze website plaatsen, toesturen per email aan geïnteresseerden en gebruiken bij gesprekken.”

Zullen wij jouw presentatie maken?

Neem contact met ons op als jij indruk wilt maken met je presentatie! Wij helpen je graag!