Kennis macht

Delen is onze kracht

Prezi trainingen door PreziAll

 • Prezi Online Sessie
 • Je hebt al een paar Prezi Next presentaties gemaakt, maar je hebt het gevoel dat je nog niet alles weet over (presenteren met) Prezi.

  We beantwoorden al je vragen over (presenteren met) Prezi en geven tips en adviezen over de door jou gemaakte Prezi.

 • € 85
 • Prezi Privé sessie
 • Wil jij een Prezi privé training zodat Prezi geen geheimen meer voor je kent?

  Of wil je liever een Prezi privé sessie waarin Shareall, samen met jou, aan je Prezi presentatie werkt?

  We helpen je heel graag zodat jij kunt stralen.

 • € 375
 • Prezi Incompany
 • ShareAll verzorgt Prezi incompany trainingen (dagdeel) volledig op maat.

  Wil jij samen met je collega’s alles leren over Prezi of wil je juist een opfris sessie; ShareAll verzorgt het graag!

  Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

 • Tarief vanaf € 695

Deze klanten hebben al een Prezi training gevolgd

En dit is wat ze over ons zeggen

“Wij hebben met het MT en accountmanagement een Prezi incompany training gehad, verzorgd door ShareAll. De Prezi training was erg goed, duidelijk en begrijpbaar. We zijn er op het werk gelijk mee aan de slag gegaan en met de Prezi handleiding van ShareAll was het prima te doen. Prezi is een erg mooi middel om mee te presenteren, zeer professioneel!”

“Bij ShareAll is het goed, maar ook zeer plezierig, kennismaken met de mogelijkheden van Prezi. ’s Middags aan de slag met een eigen presentatie zorgt dat je basis goed in de vingers krijgt! Ook complimenten voor de bakker om de hoek: fantatische koeken!”

We hebben veel geleerd tijdens de training Prezi door ShareAll. Een goede opbouw, live voorbeelden, intensieve begeleiding en een dosis gezelligheid zorgden voor een prettige informatieve dag. Zeker een aanrader!

“ShareAll heeft bij ons op kantoor een incompany Prezi training gegeven. De relaxte no-nonsense trainers waren to the point en zonder blabla en hebben een nieuwe manier van presenteren bij ons geïntroduceerd. Met gevoel voor humor en kennis van zaken, wat mij betreft een geslaagde training. En wat belangrijk is: Ze zijn niet te beroerd om achteraf op basis van service even over onze gemaakte presentatie heen te kijken en van advies te voorzien.

Zo knap! In korte tijd presentatietool Prezi helder en beeldend uitleggen voor een groep. Dat doet ShareAll perfect.

Met veel enthousiasme en inlevingsvermogen voor het onderwerp hebben Sharon en Linda van ShareAll voor Woonbedrijf én snel én vakkundig een prachtige Prezi-presentatie ontworpen. Dit in combinatie met een privé-training was uniek en leerzaam. Ook achteraf waren zij nog bereikbaar en beschikbaar voor tips. Super!

ShareAll speelt goed in op de verschillende kennisniveaus binnen de groep, waardoor het voor iedereen interessant was de training te volgen. Maar vooral het enthousiasme van de dames valt op, we kregen gelijk zin om aan de slag te gaan.

“Een privé sessie is echt een aanrader: Wat een enthousiaste, resultaatgerichte dames. Hun goede, kritische vragen zetten opnieuw aan tot denken en zorgen voor een helder, compact verhaal. Dit in combinatie met hun creativiteit en gevoel voor stijl maakte mijn Prezi presentatie tot een prachtig product.”

Zelf Prezi leren?

Wil jij liever zelf aan de slag met Prezi? Wij hebben een Nederlandse Prezi handleiding geschreven.