Prezi printen

Prezi printen

Het is mogelijk om je Prezi presentatie te printen, maar als je je Prezi aan iemand wilt laten zien, raden wij aan om simpelweg een link door te sturen van je Prezi presentatie. Op die manier komt je Prezi het meest tot zijn recht en het is ook nog eens milieuvriendelijk. Hoe dat werkt, lees je in het artikel Prezi presentatie delen.

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Prezi printen kán soms handig zijn (bv om er een handout van te maken) hoe je dat doet, leggen we hieronder uit. Tip: Dit werkt alleen als de Prezi presentatie in jouw Prezi Account staat.
NB: Als jij je Prezi account ná 12 november 2015 hebt afgenomen, is het alleen nog mogelijk om een Prezi presentatie te printen als je een Prezi Pro Account hebt. Ook kan je dan alleen nog maar een Prezi downloaden (offline presenteren) als je een Prezi Pro account hebt. Lees hierover meer in: Prezi offline presenteren alleen mogelijk met Pro Account.

Prezi printen; hoe doe ik dat?

Je Prezi printen

Klik terwijl je in je Prezi aan het werken bent rechts bovenin op het Share icoontje (rechts van Present) en klik dan op “Download as PDF”. Klik daarna, kan even duren als je veel paden hebt aangelegd, op “Save PDF”. Nu kan je hem opslaan als pdf bestand. Dat pdf bestand kan je printen.

Wat print Prezi?

Prezi maakt een PDF bestand van je Prezi door elk path op één pagina te zetten. De eerste pagina van je PDF bestand is altijd het totaaloverzicht van je Prezi presentatie.

Als er veel paden in je Prezi zijn gemaakt, krijg je een PDF bestand met heel veel pagina’s. Niet milieu vriendelijk en ook niet handig. Om dat op te lossen, maak je een kopie van je Prezi en deze noem je dan bijvoorbeeld Printversie. In die versie zou je dan alleen een pad (lees hierover meer in Path in Prezi) kunnen zetten op je totaaloverzichten en/of frames.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *