Laat zien wat je doet

Laat zien wat je doet

We sparren regelmatig met anderen over ShareAll. Dat doen we omdat we zelf té betrokken zijn en dan soms verdwalen in details. We verliezen hierdoor soms het grote geheel uit het oog.

Focus houden is heel belangrijk, we zijn ons hier heel erg van bewust. Dat komt omdat we zien dat onze opdrachtgevers met hun verhalen (bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, salespresentatie of beurspresentatie) ook vaak verzanden in details.

Aan ons de taak om richting te geven aan alle informatie die aanwezig is. Soms op papier, maar vaak ook nog in de hoofden van de diverse medewerkers.

informtie verwerken prezi

Doelgroep bereiken

Naast focus is het ook belangrijk om je doelgroep te bereiken. Laten weten dat je er bent. Laat zien wat je doet.

Wij bij ShareAll zijn actief op sociale media (bijvoorbeeld via Twitter: Sharon & Linda). We laten daar zien wie we zijn en wat we meemaken. Dat geeft een goed beeld over de mensen achter ShareAll.

Wat we minder goed doen, is het laten zien wat voor werk we doen en voor wie. Niet dat we er niet trots op zijn. Integendeel! Maar het is vaak lastig om presentaties die wij mogen maken te laten zien omdat ze bedrijfsgevoelige informatie bevatten. Slechts een klein deel van de Prezi presentaties die we maken, mogen we op onze portfolio pagina plaatsen.

Wij begrijpen dat we deze presentaties niet mogen laten zien, maar jammer is het natuurlijk wel.

creatief proces

Oplossing

We hebben een soort van oplossing bedacht. Zodat we toch kunnen laten zien wat we doen zonder dat we het eindresultaat (de Prezi presentatie) laten zien. We vertellen over de projecten waar we aan werken. Hoe we de opdracht hebben gekregen, hoe de samenwerking verloopt, hoe het creatieve proces (met vallen en opstaan) vorm krijgt en de reactie van onze opdrachtgever.

We starten met onze opdracht voor Spant, theater en congreslocatie in Bussum. Zij openden 11 september jl. een nieuwe theaterzaal “Podium twee“. Bij de speech van de opening wilden zij graag een onderscheidende presentatie. Wij mochten deze presentatie maken én waren uitgenodigd bij de feestelijke opening!

De Prei die we voor ze mochten maken, mogen we trouwens wel laten zien! Lees hier meer over deze leuke opdracht!

Prezi laten maken

Wil jij door ons een Prezi laten maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *