Prezi kracht van liefde

Kracht van liefde

ShareAll werkt regelmatig met stagiaires. Wij vinden het leuk om leerlingen kennis te laten maken met onze Prezi wereld. En geloof het of niet onze stagiaires zijn altijd enthousiast. Of ze doen heel goed alsof…

Stage grafische vormgeving

Vaak hebben wij stagiaires grafische vormgeving. Op hun eerste werkdag doorlopen we altijd een paar stappen. Stap 2* is bij ons altijd het lezen van onze Prezi handleiding. Dat doen we zodat deze altijd up to date blijft (beetje eigenbelang), maar ook omdat de meeste stagiaires wel kunnen werken met Prezi, maar heel omslachtig.

*Stap 1 is taart

Prezi privé sessie

Ze hebben het zichzelf aangeleerd. Prima natuurlijk, maar wel zo prettig als je sneller leert werken in Prezi. Daarom geven we ze ook altijd een Prezi privé sessie waarin we ze alle geheimen onthullen van Prezi.

Oefening baart kunst en we laten onze stagiaires in hun eerste maanden dan ook nog geen kennis maken met de moordende deadlines die onze opdrachtgevers ons vaak opleggen.

Moordende deadlines

De meeste Prezi opdrachten die wij krijgen, hebben strakke deadlines. Dat komt doordat de meeste bedrijven in eerste instantie zelf aan de slag gaan met het maken van een presentatie. Maar als de deadline dichterbij komt en ze met de handen in het haar zitten, schakelen ze ons in. Prezi laten maken

Stagiaires zijn wel gewend om te werken met deadlines die school ze oplegt. Maar die zijn vaak verre van moordend. Dus krijgen ze in de eerste maanden van hun stage alleen opdrachten met ruime deadlines en vrije opdrachten. Onze laatste stagiaire Amy heeft voor een van haar vrije opdrachten een Prezi gemaakt over de kracht van liefde.

Kracht van liefde

Trots

Je zult begrijpen dat wij heel trots zijn op Amy! Maar ook op onze andere stagiaires. Aafke bijvoorbeeld hebben we inmiddels aan ons team mogen toevoegen.

Verhaal over de kracht van liefde

De Prezi die Amy maakte over de kracht van liefde kan je hieronder bekijken. Leuk om te weten: de foto’s die ze heeft gebruikt, heeft ze zelf gemaakt in de omgeving van ons kantoor.

Laat je weten wat je er van vindt? Amy leest natuurlijk mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *