Prezi Spant in Bussum

Eind augustus werden we benaderd door Spant, theater en congreslocatie in Bussum. Zij wilden graag een Prezi presentatie door ons laten maken.

De kracht van live ontmoetingen

Omdat ze bij Spant geloven in de kracht van live ontmoetingen (en wij ook), hebben we een afspraak gemaakt om kennis te maken.

Het was een gezellig en goed gesprek. Omdat de directeur ons wilde ontmoeten voordat we een opdracht gegund kregen, zijn we een week later nog een keer naar Bussum gereden. Vinden we niet erg hoor. We combineren deze roadtrips altijd met lekker eten!

Ze gunden ons de presentatie opdracht en we mochten aan de slag!

Opening vernieuwde podium twee

We kregen de ontzettend leuke opdracht om voor de opening van het vernieuwde podium twee een Prezi presentatie te maken. Omdat de opening al akelig dichtbij gekomen was, werd het een spoedklus, maar daar draaien we onze handen niet voor om! We zijn wel gewend aan strakke deadlines.

De uitnodiging voor de opening was gebaseerd op het nieuwe uiterlijk van de zaal. En de wens was om ook de Prezi presentatie die uitstraling te geven. Daarnaast wilden ze een onderscheidend beginbeeld (bij het naar binnen begeleiden van de gasten in de nieuwe zaal).

cameleon Prezi

Cameleon

Als beginbeeld hebben we gekozen voor een film van een cameleon. Dit omdat de theaterzaal een transformatie heeft doorgemaakt en een cameleon ook transformeert. Daarnaast kan de nieuwe theaterzaal zich binnen 5 minuten transformeren tot een lege zaal met podium. De theaterstoelen kunnen namelijk binnen 1 minuut (!!) volledig ingeklapt worden zodat de voetjes van de vloer kunnen.

Voor de Prezi presentatie hebben we de uitnodiging als basis gebruikt en animaties toegevoegd om de presentatie een speels karakter te geven.

Bekijk hier de Prezi die we mochten maken voor Spant:

Uitgenodigd voor de presentatie

Bij het krijgen van deze opdracht waren we ook uitgenodigd voor de feestelijke opening. Dat was vrijdag 11 september jl.

We vinden het altijd heel leuk om uitgenodigd te worden door opdrachtgevers. Wat wel inhoudt dat, als we op alle uitnodigingen ingaan, we niet meer aan werken zouden toekomen. Maar vrijdagmiddag proberen we altijd vrij te houden; en dat viel samen met de opening.

Dus: tijd voor een feestje!

De opening van theaterzaal podium twee van Spant in Bussum

Afgelopen vrijdagmiddag vertrokken we naar Spant, theater en congreslocatie in Bussum. We werden vriendelijk ontvangen met een heerlijk drankje en lekkere hapjes. Daar zijn we heel gevoelig voor; een goede start dus! Na een tijdje werden alle genodigden uitgenodigd de nieuwe zaal te bekijken en plaats te nemen.

De zaal (die we tijdens de verbouwing nog gezien hadden) was getransformeerd naar een prachtige theaterzaal. De film van de cameleon die nieuwsgierig de bezoekers bekeek, gaf de binnenkomst een heel speciaal karakter.

Je kon goed merken dat de spreker Paul Haighton (directeur van Spant) al vaker gesproken heeft voor publiek. Kalm sprak hij ons toe en bediende hij de Prezi presentatie alsof hij nooit anders had gedaan. En wij zaten trots op de eerste rij! Vaste prik, want Linda wil altijd met haar neus bovenop de spreker zitten. Dus mocht je ons ooit zoeken in een zaal. Dan weet je ons vanaf nu te vinden.

Opening podium twee Spant

 

Transformatie

Het publiek werd, na de presentatie, gevraagd de zaal voor 5 minuten te verlaten.

In de lounge konden we, onder het genot van een hapje en drankje, via schermen de transformatie van theaterzaal naar evenementenzaal live volgen. Binnen 5 minuten! was de zaal getransformeerd en mochten we terug. Terwijl Danny Vera zong werd er gezorgd voor heel veel lekkere hapjes en drankjes. Daar hebben we dankbaar van genoten!!

Het was een top middag! Team van Spant: Bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *