Samenwerken in Prezi

Samenwerken in Prezi

Samen met anderen (maximaal 10 personen) kan je in dezelfde Prezi presentatie werken. Omdat Prezi een online presentatietool is, kan je eventueel op hetzelfde moment samenwerken in Prezi. Hoe leuk is dat!

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Voor deze functie heeft iedereen die wil samenwerken aan een Prezi presentatie een eigen Prezi account nodig.

Samenwerken in Prezi in beeld

Je kunt hier bekijken hoeveel mensen er op dit moment wereldwijd samenwerken in Prezi: Prezi Collaboration Map Je kunt zelfs de (public) Prezi´s bekijken door te klikken op de blauwe circels.

Invite to edit

Kies bij “Your Prezis” voor de Prezi waar je anderen voor wilt uitnodigen om in samen te werken door op de betreffende Prezi te klikken. Kies daarna onder de Prezi voor “Share”.
Of als je aan het werk bent in de betreffende Prezi klik dan rechtsboven op “Share” en daarna op “Share Prezi”.

Nu kan je iemand uitnodigen om samen met jou in de Prezi te werken door zijn of haar e-mail adres in te vullen (onderaan) en “Editor” aan te klikken (kies je voor “Viewer” dan kan diegene de Prezi alleen bekijken). Prezi verstuurt nu automatisch een email aan het adres dat je hebt ingevoerd. De Prezi wordt automatisch in het Prezi account van de ontvanger geplaatst. Heeft de ontvanger nog geen Prezi account dan kan de ontvanger een Prezi account aanmaken via de link die is toegestuurd.

Zodra de ontvanger in de Prezi gaat werken, zie je een avatar/afbeelding van diegene verschijnen aan de rechterkant van je scherm. Als je met je muis over de avatar/afbeelding van iemand beweegt, zie je een naam verschijnen. Klik je op de avatar/afbeelding kan je naar dat deel van je Prezi gaan waar hij/zij aan het werk is. Of je kunt zijn/haar Prezi public account bekijken.

Voorwaarden samenwerken in Prezi

• Je kunt met maximaal 10 Prezi gebruikers tegelijk samenwerken in een Prezi presentatie.
• De eigenaar van de Prezi presentatie kan de verleende machtigingen (Editor of Viewer) weer intrekken door achter het ingevulde email adres te kiezen voor de optie “Remove from Prezi”.

Prezi privacy level

Bij het uitnodigen om samen in een Prezi te werken, zie je ook de mogelijkheid om je Prezi van “privacy level” te wijzigen. Handig als je niet wilt dat je Prezi via bijvoorbeeld Google te vinden is. Lees meer hierover in ons artikel Prezi en privacy

Prezi presentatie delen

Jij bent natuurlijk hartstikke trots op de Prezi die wij voor je mochten maken. Of op de Prezi die je zelf gemaakt hebt! Je kunt je Prezi presentatie delen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *