Online presenteren met Prezi

Online presenteren met Prezi

Met Prezi kan je, ongeacht het Prezi account dat je hebt gekozen, offline én online presenteren! In dit artikel vertellen we je alles over online presenteren met Prezi.

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Offline presenteren met Prezi

Voordat je online je Prezi presentatie gaat presenteren, is het verstandig om heel goed te checken of de internetverbinding 100% betrouwbaar is. Is dat niet het geval, kies er dan altijd voor om offline te presenteren. Hoe dat werkt, leggen we je uit in het artikel: Offline presenteren met Prezi.

Online presenteren met Prezi

 

Presenteren met Prezi

Als je in je Prezi aan het werken bent, kan je vanuit daar presenteren. Klik rechtsboven op Present. De Prezi opent automatisch in fullscreen.
• Beweeg de cirkel (helemaal onderin je scherm net boven de navigatie pijltjes) naar links om bij path 1 (de start van je presentatie) te beginnen.
• Klik op het play-knopje (rechtsonderaan) om je Prezi automatisch te laten laten afspelen, 4, 10 of 20 seconden. Dit kan handig zijn op een beurs bijvoorbeeld.
• Zorg dat je geluid aan staat (anders komt je filmpje wellicht niet over zoals bedoeld…).

Je kunt nu online presenteren met Prezi.

Presenteren met Prezi

Wij adviseren een (muis)klikker te gebruiken. Zo wordt je publiek niet afgeleid doordat jij steeds naar je muis of toetsenbord beweegt. Maar je kunt ook je muis gebruiken of de pijltjes op je toetsenbord.

Veel presentatieplezier gewenst met Prezi!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *