Prezi downloaden

Prezi downloaden

Als je een Prezi presentatie gemaakt hebt, wil je die natuurlijk presenteren. Doe dit altijd offline, tenzij je 100% zeker bent van de internetverbinding. En geloof ons; dat kun je nooit zijn!

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Gelukkig is het met ieder Prezi account mogelijk om offline te presenteren. Je kunt Prezi presentaties uit je Prezi account eenvoudig downloaden.
NB: Als je je Prezi account ná 12 november 2015 hebt genomen, is het alleen nog maar met een Prezi Pro account mogelijk om je presentatie te downloaden. Ook je Prezi printen kan dan alleen nog maar met het Prezi Pro Account.

Hoe download ik mijn Prezi

Om offline te kunnen presenteren met Prezi download je je Prezi presentatie. Als je bij www.Prezi.com bent ingelogd, ga dan naar “Your Prezis” en klik de juiste Prezi aan. Nu kun je onder je Prezi kiezen voor Download. Er wordt een keuzemogelijkheid geboden: Presenting of Editing and presenting:

Prezi downloaden “Presenting”

Presenting Prezi

Als je een Public Account of Enjoy Account hebt, kun je alleen maar kiezen voor “Presenting”. Vink die keuze aan en klik op download. Er wordt een zip-bestand gedownload dat je zult moeten uitpakken. Doe dit altijd ruim voordat je gaat presenteren, want bij een trage internetverbinding kan dat heel lang duren.
Als je op het Prezi bestandje klikt, opent je Prezi vanzelf in Presenteer-modus. Je kunt je Prezi nu offline presenteren, op een USB Stick (let op: een USB stick van 4GB of meer!) opslaan en/of op je PC/laptop zetten.

Tip: Alle uitgepakte bestanden (2 mapjes en 1 bestandje) heb je nodig om je Prezi offline te kunnen presenteren.

Tip: Als je online aan je Prezi aan het werken bent en je wilt de presentatie downloaden, klik dan rechtsboven op het Share-icoontje (naast Present) en daarna op “Download as portable prezi”. Je kunt je Prezi op deze manier alleen downloaden als “Presenting”.

Share Prezi

Prezi downloaden “Editing and presenting”

Editing_and_presenting_Prezi

Als je een Pro (/Teams) Account hebt afgesloten, kan je ook voor de downloadoptie “Editing and presenting” kiezen. Met “Editing and presenting” kun je je Prezi downloaden en daarna presenteren, offline bewerken en je Prezi offline opslaan. Later de bewerkte versie uploaden naar je Prezi account kan natuurlijk altijd. Dit gedownloade bestand werkt alleen als de Prezi desktop (kan alleen met een Prezi Pro) op de bewuste pc/laptop geïnstalleerd is.

Tip: Als je online aan je Prezi aan het werken bent en je wilt de presentatie downloaden, klik dan rechtsboven op het Share-icoontje (naast Present) en daarna op “Download as portable prezi”. Je kunt je Prezi op deze manier alleen downloaden als “Presenting”.

Share Prezi

Offline presenteren met Prezi

In ons artikel offline presenteren met Prezi lees je alles over het presenteren met Prezi.

4 antwoorden
  • Linda Lammers
   Linda Lammers zegt:

   Hoi Janneke, dat kan alleen nog maar als je een (betaald) Prezi Pro account hebt. Je kunt je account via “Account Settings” opwaarderen. Wat je daarvoor nodig hebt is een credit card of een PayPal account.

   Beantwoorden
 1. Cesar
  Cesar zegt:

  Hoi Ik heb een geldige prezinext account. De desktop App gedownload. Maar kan mn presentatie niet downloaden. Ergens halverwege stopt ie. Ik zie ook dat de ‘Offline Presentation’ Button niet actief is.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *