Mijn presentatie is niet mooi; ik ben er niet trots op

Is jouw presentatie niet mooi?

Een presentatie waar men niet trots op is, wordt veel minder vaak gebruikt. Maar zeker zo belangrijk: een presentatie die er niet professioneel uit ziet, wordt minder goed beoordeeld. Ongeacht de inhoud van de presentatie.

Mooi, iedereen houdt van mooie dingen

Mensen worden aangetrokken door dingen die visueel aantrekkelijk zijn. En dat geldt voor alles. Zéker voor ideeën.

Het is belangrijk dat wat je wilt overbrengen uniek en onderscheidend is. Daarom zal elk onderdeel van de visuele presentatie die jij laat zien, zorgvuldig afgewogen moeten worden. Én mooi gepresenteerd.

Hoe jouw presentatie er uitziet is van cruciaal belang voor hoe jouw presentatie beoordeeld wordt.

Inhoud van je presentatie

Wij begrijpen dat de inhoud van je presentatie, je verhaal, veel belangrijker is dan hoe jouw visuele presentatie eruit ziet. Het draait tenslotte om jouw verhaal.

Maar….

Maar als je wilt dat mensen jouw bedrijf/product/dienst serieus nemen, zal je met een goed verhaal én een professionele visuele presentatie voor de dag moeten komen.

Je zult niet de eerste zijn, die wordt afgewezen op zijn/haar visuele presentatie. Dat wordt namelijk vaak gezien als “de puntjes op de i”. Als dat niet op orde is, is het veel moeilijker om iemand iets te gunnen. Laat staan iemand te vertrouwen.

Lelijke presenatie niet mooi

Gedateerde inhoud

En dan nog even het volgende. Als de inhoud van je visuele presentatie gedateerd is, kan je de presentatie maar beter niet gebruiken.

Tenzij je wilt overkomen als een bedrijf dat zijn zaakjes niet op orde heeft…

Wij helpen je graag

Wij weten als geen ander hoe slecht sommige presentaties eruit zien. Maar dat betekent niet dat de boodschap of het idee dat gedeeld wordt slecht is.

Wij geloven dat een slechte presentatie niet in de weg mag staan van een goed idee. Daarom maken wij presentaties.

Dus wil jij stralen met jouw presentatie, neem gerust contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat jouw verhaal naadloos aansluit bij je visuele presentatie. Prezi laten maken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *