Tempo Team sluit Prezi in het hart

Tempo Team sluit Prezi in het hart

In de begindagen van ShareAll (begin 2011) werden wij benaderd door het hoofdkantoor van Tempo Team om ze te overtuigen van het gebruik van Prezi. Met knikkende knieën vertrokken we richting Zaltbommel om een spetterende Prezi presentatie te geven. Achteraf een hele leuke ervaring, maar op dat moment stonden we doodsangsten uit. Na het gesprek hebben we onszelf op een knalroze laptoptas getrakteerd. Gewoon omdat we het overleeft hadden… Wat een stress!

Stress voor ShareAll door Tempo Team

Je zult begrijpen dat deze ervaring ons niet in de koude kleren is gaan zitten. We kunnen het ons nog zó goed herinneren. Dat het geluid het niet deed (geen goede voorbereiding van onze kant), dat we geïmponeerd waren de door mannen en vrouwen in pakken (waarom snappen we nu echt niet meer), dat we een uur te vroeg waren (want te laat komen is geen optie), dat we vergaten van onze thee te drinken (pure stress), dat we krampachtig onze pennen vasthielden (want bibberen) etc. Kortom… Wat een toestand.

Loslaten is geen kwaliteit van ShareAll

Om een lang verhaal kort te maken: we hebben de opdracht niet gekregen.

Bij navraag bleek dat het ook onze con-collega’s niet gelukt was. En nee dat was absoluut geen troost. Wat baalden we.  Enorm.  Tempo Team koos ervoor om met PowerPoint te blijven werken. Missie mislukt.

Konijnen knagen… maar ShareAll zet door!

De jaren daarna bleef het knagen. Eind 2012 mochten we voor Tempo-Team EU Flex een corporate template maken en een training geven. Wij waren aanbevolen door de mensen waar we destijds de presentatie hielden. Wat voelde dat goed!! Met enorm veel plezier hebben we, samen met de collega’s van EU Flex, samengewerkt. Bekijk hier de Prezi presentatie die we voor ze mochten maken:

Van een slechte ervaring een goede maken

Het bleef onze droom om het hoofdkantoor te helpen met Prezi. Dankzij de collega’s van Tempo-Team EU Flex (daar zijn we eeuwig dankbaar voor!!) werden we weer onder de aandacht gebracht van het hoofdkantoor. We kregen een uitnodiging en zo vertrokken we twee maanden geleden richting Diemen.

En we kregen de opdracht! We mochten een corporate Prezi template maken en Prezi incompany trainingen geven.. Marcel Kalmeijer, head of marketing & communications, was tijdens de Prezi training zó enthousiast dat we ter plekke een nieuwe opdracht kregen voor het maken van een Prezi presentatie. Hij had namelijk een belangrijke presentatie in het vooruitzicht met een naderende deadline. Vol enthousiasme hebben we ook die uitdaging aangenomen.

We boffen enorm met deze opdrachtgever en hopen nog lang met Tempo-Team te mogen samenwerken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *