CV in Prezi

CV in Prezi

Als jij een nieuwe baan zoekt, is het heel belangrijk om op te vallen. Solliciteren doe je namelijk niet alleen. Wist jij dat er momenteel 691.000 werklozen (bron: cbs; artikel 20 maart 2014) in Nederland zijn? Er zijn dus vele anderen die ook jouw droombaan willen hebben.

Onderscheid jezelf

Natuurlijk maak je een goede sollicitatiebrief waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor de baan en wat jij voor de organisatie kunt betekenen. En daarbij stuur je ook een cv waarin jij laat zien welke opleiding je gedaan hebt en wat je ervaring is. Tot zover prima! Maar dat doen alle anderen ook… Jij bent dus niet onderscheidend. En dat is, om op te vallen in de massa, wel heel belangrijk.

Je cv in Prezi

Wat als jij je cv in Prezi maakt en per mail toestuurt? Wij hebben voor een opdrachtgever een cv omgezet naar een Prezi presentatie:

Je kunt naast de Prezi natuurlijk ook je cv ook gewoon in Word/PDF meesturen. Deze manier van solliciteren is niet voor iedere baan en iedereen geschikt, maar misschien wel voor jou(w baan)? We wensen je veel succes met solliciteren en hopen dat jij een leuke baan vindt en krijgt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.