Stichting Heppie zoekt vrijwilligers

Stichting Heppie zoekt vrijwilligers

Wij zijn trots op Ons Sprookje, maar tegelijkertijd realiseren we ons heel goed dat niet iedereen in een sprookjeswereld leeft. Stichting Heppie zoekt vrijwilligers.

Stichting Heppie

Heppie helpt kinderen die niet onbezorgd kunnen opgroeien. Voor deze kinderen organiseert Heppie actieve groepsvakanties en sfeervolle weekenden, waarin ze volop kunnen spelen, ontspannen en genieten van een zorgeloze tijd. Zo kan elk kind weer gewoon kind zijn; helemaal Heppie!

Prezi presentatie

Toen Heppie ons vroeg om een presentatie te maken met als doel vrijwilligers werven, twijfelden we dan ook geen moment. De Prezi wordt door vrijwilligers ingezet om studenten te werven. Wij hebben de bestaande powerpoint presentatie vertaald naar een dynamische Prezi presentatie.

Met veel plezier hebben wij aan deze Prezi presentatie gewerkt en we zijn trots op het resultaat en gelukkig is Heppie ook blij met ons werk:

“ShareAll heeft voor Stichting Heppie een prachtige Prezi-presentatie gemaakt. Heppie is hiermee ontzettend blij, want deze presentatie kunnen we gebruiken voor het vertellen over het vrijwilligerswerk bij Heppie. De presentatie geeft een goed en duidelijk beeld over wat dat inhoudt, wat het van je vraagt, wat het je brengt en waarom het zo ontzettend boeiend en belangrijk is. En dat allemaal in een flitsende Prezi-stijl! Helemaal fantastisch dus. Heppie bedankt ShareAll voor hun inzet en enthousiasme, geweldig zij op deze manier hun steentje bijdragen.”

Stichting Heppie zoekt vrijwilligers

Heppie zoekt elke jaar weer nieuwe vrijwilligers voor haar vakanties en weekenden. Mensen met passie, want Heppie-vrijwilliger wordt je niet zomaar; het vraagt behoorlijk wat van je. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug! En wat je de kinderen geeft, is onbetaalbaar!

Ben je enthousiast en zet je graag jouw kwaliteiten en passie in om kinderen positieve ervaringen te geven? Kijk dan op de website www.HeppieZoektPassie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.