Welk Prezi Account Public Enjoy Pro Teams

Kosten Prezi account

Via www.prezi.com (klik op “Get Started”) kan je gratis je eigen Prezi account aanmaken.

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Je krijgt de keuze uit 1 gratis (Public) Prezi account en 2 andere betaalde Prezi accounts: Enjoy en Pro (Teams kies je als je meerdere Pro Accounts wil afnemen). Qua functionaliteit zijn er geen verschillen tussen het gratis en de betaalde accounts (m.u.v. het bewerken van afbeeldingen via “Effects”; daar zijn met een Pro account veel meer mogelijkheden voor). Ook kan je met alle Prezi accounts offline én online presenteren. Meer daarover lees je in ons artikel: “Offline presenteren met Prezi” en/of “Online presenteren met Prezi“.

NB: Als je ná 12 november 2015 een Prezi account hebt genomen, is het alleen nog maar met een Prezi Pro account mogelijk om een Prezi presentatie te downloaden. Ook het printen van je presentatie kan dan alleen nog maar met een Prezi Pro account.

Hoe krijg ik toegang tot het gratis public Prezi account?

Ga naar www.prezi.com en klik op de button “Get Started” of klik op “pricing” bovenaan de website. Je ziet dan overzichtelijk de betaalde Prezi accounts op een rijtje (deze schaf je aan door op “Start free trial” te klikken bij het juiste betaalde account). Het gratis Prezi account krijg je door op “Continue free” te klikken (rechtsbovenaan). Vul je naam, e-mailadres en een wachtwoord in (minimaal 8 tekens) en je kunt direct aan de slag!

Wat is het verschil tussen het gratis Prezi account en de betaalde accounts:

Het Public Account is gratis en dat houdt in dat:
• al je Prezi’s openbaar zijn;
• er bij het presenteren van je Prezi altijd een watermerk van Prezi zichtbaar is;
• je (slechts) 100MB tot je beschikking hebt.

Wil je dat niet, dan kun je kiezen voor de betaalde Prezi accounts Enjoy (4GB opslag) of Pro (onbeperkte opslag). De eerste twee weken krijg je cadeau van Prezi. Je kunt kiezen welke presentatie je op “private” zet en welke op “public”. Ook kan je bij genoemde betaalde accounts je eigen logo als watermerk installeren. Let op: het watermerk van Prezi is altijd zichtbaar na embedden.

Een bijkomend voordeel is dat je met een betaald account Prezi Support (e-mail service) kunt inschakelen voor al je vragen. Onze ervaring daarmee is erg goed. Ze reageren altijd erg snel en helpen vakkundig.

Met een Prezi Pro account kan je ook een:

Heb je meerdere Pro accounts nodig, kies dan voor Teams.

Prezi kosten tarief

 

Offline Prezi’s maken

Offline aan je Prezi werken is alleen mogelijk met het Pro / Teams Account . De Prezi Desktop kan per account op maximaal 3 pc’s geïnstalleerd worden (Mac & Windows).

Kosten Prezi account

Voor de kosten van een Prezi account verwijzen we je graag door naar Prezi zelf: https://prezi.com/pricing/

Je kunt een Prezi account ook per maand afnemen en betalen. De kosten daarvan liggen wel een heel stuk hoger.

Welk Prezi account heeft ShareAll

Nu vraag je je natuurlijk af voor welke versie wij hebben gekozen? Wij hebben gekozen voor het Pro Account omdat we het belangrijk vinden dat we onze opdrachtgevers een offline presentatie bestand van hun presentatie kunnen geven. Én we kunnen van de Prezi presentaties een .pdf maken voor onze opdrachtgevers.

Succes met je keuze voor het account dat het beste bij jou(w bedrijf) past!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *