Kosten Prezi account

Via www.prezi.com (klik op “Get Started”) kan je gratis je eigen Prezi account aanmaken.

Let op: Deze pagina geeft uitleg over de verschillende Prezi accounts. Wij kunnen je niet helpen met het aansluiten of afsluiten van een account omdat wij niet van Prezi zelf zijn.

 

Je begint met het invullen van je gegevens. Je krijgt de keuze uit:

 1. Basic: gratis (Public) Prezi account
 2. Plus: betaald account
 3. Premium: betaald account met support en training erbij

Daarnaast zijn er ook accounts voor studenten, leraren en bedrijven. Qua functionaliteit zijn er een aantal verschillen tussen het gratis en de betaalde accounts. Deze kun je zien in de tabellen op de website. Ook kan je met alle Prezi accounts offline én online presenteren. Meer daarover lees je in ons artikel: “Offline presenteren met Prezi” en/of “Online presenteren met Prezi“.

Hoe krijg ik toegang tot het gratis public Prezi account?

Ga naar www.prezi.com en klik op de button “Get Started” bovenaan de website. Je ziet dan overzichtelijk de betaalde Prezi accounts op een rijtje (deze schaf je aan door op “Start free trial” te klikken bij het juiste betaalde account). Het gratis Prezi account krijg je door op “Continue free” te klikken (rechtsbovenaan). Vul je naam, e-mailadres en een wachtwoord in (minimaal 8 tekens) en je kunt direct aan de slag!

 

Wat is het verschil tussen het gratis Prezi account en de betaalde accounts:

Het Basic Account is gratis en dat houdt in dat:
• al je Prezi’s openbaar zijn;
• er bij het presenteren van je Prezi altijd een watermerk van Prezi zichtbaar is;
• je (slechts) 100MB tot je beschikking hebt.

Wil je dat niet, dan kun je kiezen voor de betaalde Prezi accounts Plus of Premium (met prezi support). De eerste twee weken krijg je cadeau van Prezi. Je kunt kiezen welke presentatie je op “private” zet en welke op “public”. Ook kan je bij genoemde betaalde accounts je eigen logo als watermerk installeren.

Een bijkomend voordeel is dat je met een betaald Premium account Prezi Support (e-mail service) kunt inschakelen voor al je vragen. Onze ervaring daarmee is erg goed. Ze reageren altijd erg snel en helpen vakkundig.

Met een Prezi Plus en Premium account kan je ook een:

Heb je meerdere Plus accounts nodig, kies dan voor Teams.

 

Offline Prezi’s maken

Offline aan je Prezi werken is alleen mogelijk met de betaalde accounts. De Prezi Desktop kan per account op maximaal 3 pc’s geïnstalleerd worden (Mac & Windows).

Kosten Prezi account

Voor de kosten van een Prezi account verwijzen we je graag door naar Prezi zelf: https://prezi.com/pricing/

Welk Prezi account heeft ShareAll

Nu vraag je je natuurlijk af voor welke versie wij hebben gekozen? Wij hebben gekozen voor het Premium Account omdat we het belangrijk vinden dat we onze opdrachtgevers een offline presentatie bestand van hun presentatie kunnen geven. Én we kunnen van de Prezi presentaties een .pdf maken voor onze opdrachtgevers.

Succes met je keuze voor het account dat het beste bij jou(w bedrijf) past!

5 antwoorden
 1. Tessa Hartog
  Tessa Hartog zegt:

  Beste,

  Ik heb een prezi account, maar wil graag weten wat de kosten zijn als ik een account maandelijks afneem. Ik kan dat helaas niet vinden op de website. Weet u dat toevallig? En hoe kan ik aangeven of ik een maandelijks of jaarlijks account wil? En stel dat ik een jaarlijks account neem, betaal ik dan in 1 keer €228,- of per maand €19,- en wanneer ik het in 1 keer betaal, krijg ik dan geld terug al ik eerder opzeg?
  Hopelijk kunt u me helpen wat wijzer te worden, dank vast!

  Groeten,
  Tessa Hartog

  Beantwoorden
  • Aafke Driessen
   Aafke Driessen zegt:

   Beste Tessa, Wat leuk dat je aan de slag wil met een prezi account. Je kan helaas bij prezi geen maand abonnement afnemen. Je betaald ook direct voor een heel jaar. Wanneer je eerder opzegt, blijft je account betaald tot het einde van het jaarabonnement. Je krijgt hierbij helaas geen refund.
   Als je prezi wilt aanmaken om eerst een uit te proberen, wil ik je adviseren om een gratis basis account aan te maken op: https://prezi.com/signup/basic/
   Dit is wel een public account, wat betekend dat je presentaties online staan. Dus ben zorgvuldig met gevoelige informatie. Je kan dit gratis account altijd omzetten naar een betaald jaar wanneer je echt vertrouwen hebt in het gebruik van prezi.

   Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.

   Groetjes Aafke

   Beantwoorden
 2. Christa Krijger
  Christa Krijger zegt:

  Pas op! Zeg op tijd op!
  Helaas heb ik Prezi uitgeprobeerd en ik vond het niet makkelijker in gebruik dan PowerPoint. Ik heb niet op tijd opgezet en zit nu vast aan een jaarabonnement.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *