Prezi op je website plaatsen

Prezi op je website plaatsen

Wil jij je Prezi (bedrijfs)presentatie op je website plaatsen (embedden) zodat je bereik groter wordt? Je kunt je Prezi embedden (integreren deel van een externe webpagina: Prezi.com op je eigen webpagina) op je website. Ga naar www.Prezi.com, log in en klik bovenin op “Your Prezis”. Een Prezi op je website plaatsen is een goed idee als jij je wilt onderscheiden!

Deze pagina gaat over Prezi Classic. Als je op zoek bent naar hulp bij Prezi Next, klik dan hier.


Prezi op je website plaatsen; Prezi embedden

Ga naar “Your Prezis” en klik 1x op de Prezi presentatie die je op je website wilt zetten. Klik onder de Prezi op “Embed“. Je kunt nu de breedte en de hoogte van je Prezi presentatie instellen in pixels (width & height). Ook kan je bepalen of het path (de volgorde) van je presentatie gevolgd moet worden of dat kijkers de Prezi presentatie vrij mogen bekijken. Lees ook ons artikel over Path in Prezi.

Nu plak je de embed-code op de plek in je website waar jij je Prezi presentatie wilt hebben. Mocht je hier moeite mee hebben dan kan je webbouwer je daar vast bij helpen. Overigens is het ook mogelijk op Prezi presentaties van anderen te embedden. Kijk maar eens onder de Prezi van iemand anders. Zie je “embed” staan? Voila!

Prezi en LinkedIn

Wist jij dat je een Prezi presentatie ook op je LinkedIn-profiel kan plaatsen? Lees ons artikel: Prezi en LinkedIn en ontdek hoe eenvoudig het is!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *