Spreker Tom Coronel kiest voor het dynamische Prezi

Tom Coronel kiest voor het dynamische Prezi

Een tijdje geleden werden we ’s avonds gebeld. Natuurlijk namen we de telefoon op. Er klonk een gelach aan de andere kant van de lijn en toen de woorden: “Nemen jullie de telefoon op ’s avonds?”. Ja dus! Het begin van een leuk gesprek.

Powerpoint omzetten naar Prezi

Tom Coronel vond dat het tijd was voor Prezi. Hij vond zijn powerpoint presentatie niet meer bij hem (en deze tijd) passen en schakelde ShareAll in om hem te helpen deze om te zetten naar een Prezi presentatie. Tom Coronel kiest voor het dynamische Prezi!

We hebben een kennismakingsgesprek gehad bij een van zijn bedrijven: Create2fit. We dachten dat we een presentatie zouden gaan maken over zijn webshops, maar dat bleek niet het geval.

Tom Coronel snelheid Prezi

Wat een spreker is die man!

Naast ras ondernemer is Tom Coronel ook spreker. Hij deelt op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over online winkelen, webwinkels, social media, ondernemen in het algemeen, nieuwe media enz. Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team. En daar mochten wij een Prezi presentatie voor maken. PS Wil jij Tom Coronel boeken als spreker, neem dan contact met hem op via www.tomcoronel.nl

En als we een Prezi presentatie maken, horen we altijd graag het verhaal dat verteld wordt. Dus stak Tom van wal. Dat hebben we geweten… Wat een spreker is die man! Maar absoluut boeiend, ontzettend inspirerend en tussendoor gaf hij ons ook tips. Na het gesprek kregen we een rondleiding door het bedrijf. Kortom een super leuk ontmoeting!

Tom Coronel

Bij ons op kantoor

We zijn aan de slag gegaan en hebben aan de hand van zijn verhaal een concept Prezi presentatie gemaakt. Tom Coronel is een drukke man, maar vond het leuk om nog eens met ons af te spreken om het concept samen door te lopen. Dan konden we het direct aanpassen en dat leek hem sneller werken. Gelijk had hij! Hij stelde voor dat bij ons op kantoor te doen. Het leek hem leuk om onze werkplek te bekijken. En zo zat ineens Tom Coronel bij ons op kantoor. We hebben samen met hem de Prezi geoptimaliseerd en we kregen ter plekke een nieuwe opdracht van hem. Gaaf!!

Tom Coronel kiest voor het dynamische Prezi

We mochten een Prezi maken over Tom Coronel; over al zijn diverse werkzaamheden. Wat waren we trots! En hij ook, want we mogen hem met iedereen delen. Tom Coronel kiest voor het dynamische Prezi:

Wat is Prezi

Prezi is een dynamisch online presentatietool gebaseerd op mindmappen. Zie het als een oneindig groot schildersdoek waar je je hele presentatie op plaatst (filmpjes, afbeeldingen, tekst etc.). Door te zoomen naar de diverse items in je presentatie kan je details laten zien en door uit te zoomen geef je overzicht. Op deze manier wordt de inhoud van je presentatie beter onthouden én is je boodschap in een oogopslag duidelijk. Prezi is hét alternatief voor powerpoint. Bekijk onze pagina Wat is Prezi als je meer wilt weten over Prezi.

ShareAll

ShareAll gelooft in het delen van kennis en wil zo veel mogelijk ideeën omzetten naar onderscheidende presentaties. Dat doen zij door zich te verdiepen in hun opdrachtgevers, te luisteren en heel nieuwsgierig te zijn. ShareAll heeft zich gespecialiseerd in Prezi en verzorgt naast Prezi presentaties ook Prezi (in-company) trainingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *