Meneer de Makelaar innoveert door gebruik van Prezi

Meneer de Makelaar innoveert met Prezi

Meneer de Makelaar in Eindhoven bestaat oorspronkelijk al sinds 1938 en is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxaties van onroerend goed en heeft vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard. Zij staan voor een persoonlijke aanpak en investeren daar graag in.

Persoonlijke benadering

Zo kan je er van op aan dat de heren van Meneer de Makelaar altijd hun afspraken nakomen, ze altijd goed bereikbaar zijn en dat ze met veel plezier de verkoop of aankoop van jouw (t)huis begeleiden.

Dat klinkt logisch en vanzelfsprekend, dit is helaas niet altijd het geval. Meneer de Makelaar vindt een persoonlijke aanpak zó belangrijk dat zij iets anders wilden voor wat betreft hun presentaties.

Meneer de Makelaar in Eindhoven

Meneer de Makelaar kiest voor Prezi

Meneer de Makelaar heeft eind december 2014 besloten presentatietool Prezi in te zetten voor hun presentaties. Ze besloten hiervoor ShareAll, gevestigd te Waalre (omgeving Eindhoven) in te schakelen. ShareAll maakt presentaties voor bedrijven en heeft zich in 2010 gespecialiseerd in presentatietool Prezi.

Waarom Prezi voor Meneer de Makelaar

Seppe Huijbregts, “derde generatie makelaar”, schakelde ShareAll in om een Prezi presentatie te maken. In eerste instantie voor een mooie op zich staande presentatie over het bedrijf, maar in tweede instantie was hij ook op zoek naar een praatplaatje. Een presentatie waarbij je vanuit een mooi, overzichtelijk totaalbeeld je verhaal kunt vertellen.

Prezi presentatie Meneer de Makelaar

Met Prezi kan je vanuit een totaaloverzicht naar ieder gewenst onderdeel zoomen in je presentatie. Je bent dan niet meer afhankelijk van de volgorde van je sheets, maar kunt daar op ieder gewenst moment vanaf wijken. Dit maakt het voor de medewerkers van Meneer de Makelaar gemakkelijker om flexibel in te spelen op vragen die gesteld worden tijdens een gesprek. Het stelt de makelaars in staat om een persoonlijk, interactief gesprek aan.

ShareAll maakt Prezi presentatie Meneer de Makelaar

Seppe Huijbregts en Maurice Wassink (beiden eigenaar van Meneer de Makelaar) zijn erg tevreden met het eindresultaat van de Prezi presentatie. Zij hebben ShareAll een prachtige referentie gegeven:

Wij hebben van ShareAll een Prezi praatplaatje gekregen. Dit praatplaatje is prachtig ontworpen en sluit aan bij onze huisstijl. Ze hebben al onze wensen in de Prezi presentatie verwerkt, maar hebben ook proactief met ons meegedacht over de inhoud van de presentatie. Op deze manier hebben wij een fantastisch tool in handen om ons én onze werkwijze te laten zien. Wij gaan de Prezi presentatie op onze website plaatsen, toesturen per email aan geïnteresseerden en gebruiken bij gesprekken.

Prezi presentatie Meneer de Makelaar

ShareAll én Meneer de Makelaar zijn erg trots op het eindresultaat van hun samenwerking. Veel plezier bij het bekijken van de Prezi presentatie van Meneer de Makelaar:

Wat is Prezi

Prezi is een dynamisch online presentatietool gebaseerd op mindmappen. Zie het als een oneindig groot schildersdoek waar je je hele presentatie op plaatst (filmpjes, afbeeldingen, tekst etc.). Door te zoomen naar de diverse items in je presentatie kan je details laten zien en door uit te zoomen geef je overzicht. Op deze manier wordt de inhoud van je presentatie beter onthouden én is je boodschap in een oogopslag duidelijk. Prezi is hét alternatief voor powerpoint. Bekijk onze pagina Wat is Prezi als je meer wilt weten over Prezi.

ShareAll

ShareAll gelooft in het delen van kennis en wil zo veel mogelijk ideeën omzetten naar onderscheidende presentaties. Dat doen zij door zich te verdiepen in hun opdrachtgevers, te luisteren en heel nieuwsgierig te zijn. ShareAll heeft zich gespecialiseerd in Prezi en verzorgt naast Prezi presentaties ook Prezi (in-company) trainingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *