Prezi video

Prezi Video

Wij houden van NIEUW! Dus ook van de nieuwe ontwikkeling binnen Prezi: Prezi Video.

What’s in it for me?

Met Prezi Video kun je een video opnemen van je presentatie. Dit kan bijvoorbeeld door zelf in beeld te gaan als achtergrond van je presentatie. Maar je kan ook de Prezi opnemen zonder video beeld. Zo kun je je presentatie ergens als filmpje plaatsen of doorsturen naar je publiek als reminder na je presentatie.

Wist je dat wij regelmatig Prezi presentaties omzetten in filmpjes met ingesproken tekst. Zo kun je jouw verhaal na de presentatie delen met je publiek. Ben jij benieuwd naar voorbeelden? Kijk dan eens hier.

Let’s go live met Prezi video…

Een leuk extraatje is het live gaan. Nou kon je al eerder een Prezi “live” presenteren. Maar nu kan het dus ook met jouw gezicht op de achtergrond, en je kunt gewoon vertellen. Je publiek hoort je namelijk wel gewoon! Hiervoor moet je wel de app downloaden.

Work it babe!

De nieuwe feature van Prezi werkt alleen in Google Chrome. Zorg dus dat je deze browser gebruikt. Wanneer jij je presentatie klaar hebt, volg je het stappenplan:

1. Create Video

2. Allow Camera

3. Pas je content aan aan het beeld. (zorg er bijvoorbeeld voor dat de content van je Prezi niet recht voor je gezicht staat).

4. Neem op of ga Live

Wanneer je de stappen gevolgd hebt en je klaar bent met opnemen, kun je de video exporteren en of delen. Wanneer je de video exporteert, kun je deze bijv op je website of op een usb zetten of met WeTransfer delen met je publiek.

 

Ben jij benieuwd hoe het werkt of wat er nog meer allemaal kan met Prezi Video? Kijk dan eens op de website van Prezi voor de vele voordelen!

Succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *