Geef me de 5 Prezi laten maken door ShareAll
Geef me de 5 heeft ShareAll trainingsmateriaal in Prezi laten omzetten

Geef me de 5 Academie

Prezi presentaties maken voor de nieuwe Geef me de 5 cursus in modules. de Geef me de 5 Academie kiest ervoor al hun trainingsmateriaal om te laten naar Prezi.

Het ontwerpen en vormgeven van prikkelarme, unieke Prezi presentaties voor alle modules van de Geef me de 5 Academie. Alle trainers van Geef me de 5 werken met deze Prezi presentaties om hun doelgroep op een goede manier te kunnen bereiken dor middel van een presentatie. ShareAll traint de medewerkers om bestaande Prezi presentaties die ShareAll maakte, aan te kunnen passen.

“Goed luisteren naar wat de klant wil, is een voorwaarde voor een eindproduct wat naar tevredenheid is van de klant. Dat is precies waar Shareall sterk in is!
ShareAll heeft de uitdaging om een prikkelarme Prezi voor onze doelgroep te maken waargemaakt en wij zijn heel tevreden met het eindresultaat voor al onze 15 modules.
Je merkt dat bij beide dames het werk hun passie is, dat sluit naadloos aan bij onze organisatie en resulteerde dan ook in b.v. met plezier op zondags samen werken aan een Prezi, omdat de deadline gehaald moet worden! Top super samenwerking!”