ShareAll delen karma

What’s in a name? Over ShareAll, Karma en delen!

Iedere week roepen wij wel een keer ‘KARMA!’ naar elkaar, afgewisseld met het bij ons al minstens zo populaire ‘Sharing is caring!’ Het is vast wel duidelijk: in ons ondernemerschap is geven en delen belangrijk. Waarom zouden we onszelf anders ShareAll hebben genoemd?

Wij geloven er heilig in dat als we iets geven aan een ander, we iets terug krijgen. Van wie, wat en wanneer hoeven we niet te weten. Voor ons is één ding zeker: je krijgt er iets voor terug, altijd!

Ons deelgedrag nader bekeken

Delen met anderen zit eigenlijk gewoon in ons roze bloed. En omdat het voor ons zo belangrijk is, zijn we er eens wat dieper ingedoken. Want wat delen we nu eigenlijk het liefst met anderen? En hoe merken we zelf dat ons iets wordt gegund?

Je raadt het al: onze ontdekkingen over ons deelgedrag gaan we natuurlijk met je delen, want de komende twee maanden staat het thema ‘Delen!’ bij ons centraal.

De beste vorm van delen is kennisdelen

Over ons deelgedrag dus. We ontdekten dat het niet de chocola is die we het liefste geven. Doen we natuurlijk ook graag, maar het allerliefste delen we onze kennis (bijvoorbeeld via ons blog). We vertellen je wat wij weten van het maken van Prezi’s en over het geven van presentaties. Mooie verhalen verdienen namelijk altijd een goede presentatie.

En als wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat meteen.

ShareAll delen

Hebben wij je geholpen? Dan is het jouw beurt om te delen!

Het mooie is dat wij met onze kennis eigenlijk anderen helpen delen, want onze klanten hebben altijd een verhaal dat ze anderen willen vertellen. Soms is dat verhaal inspirerend bedoeld en andere keren is de presentatie informatief. Maar ze zijn er altijd om het publiek iets te geven dat hen vooruit kan helpen.

Als je het zo bekijkt is natuurlijk ook niet gek dat het delen bij ons in het bloed zit!

Delen heeft een positief effect dat niet meer stopt

We delen dus met onze klanten, maar ook met nog veel meer andere mensen. Wie dat dan precies zijn? Dat zijn mensen die je graag iets geeft, gewoon omdat het goed voelt. Zo hebben anderen dat ook bij ons gedaan, toen wij ons bedrijf startten. En wij merken keer op keer dat iemand die ontvangt ook graag iets (terug) geeft. Delen werkt dus besmettelijk en de positieve uitkomst daarvan wordt daardoor alleen maar groter.

De kern van het hele verhaal: wie goed doet, goed….

Ok, het is duidelijk. Of we het nu KARMA noemen, delen, geven of ‘sharing is caring’: in de kern komt het in ons ondernemerschap allemaal op hetzelfde neer. En wat dat ‘zelfde’ is, is dan nog het beste samen te vatten in de oer-Hollandse woorden: “Wie goed doet, goed ontmoet!

Veel (lees)plezier en positieve groetjes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *