delen ShareAll

Sharing is caring: letterlijk!

Delen. Het zit letterlijk in onze naam (op zijn Engels dan, hè ;)), maar ook in ons hart.

Als je ons een beetje kent (zo niet, lees dan eens Ons Sprookje), weet je dat wij graag ‘sharing is caring!’ roepen.

Niet alleen omdat het lekker rijmt, maar ook omdat we erin geloven. Wij vinden het mooi dan we onze diensten kunnen delen met anderen. En al helemaal als het gaat om fijne organisaties die ook weer voor anderen zorgen!

Het goede doel een handje helpen

Wij vinden het belangrijk dat ieder mens en ieder bedrijf zich inzet voor goede doelen. Voor organisaties die werken aan het positief veranderen van het leven van mensen die het niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door te collecteren te doneren of activiteiten te organiseren om iets, ergens in de wereld te verbeteren.

Met de steun van mensen en organisaties doen goede doelen zoals deze het werk dat op onze aardbol zo hard nodig is.

Zet je professionaliteit in om écht iets toe te voegen

Misschien denk je dat je als bedrijf zijnde niet zo veel meer kan doen dan doneren, maar niets is minder waar. Juist bedrijven kunnen dat gebruiken waar ze goed in zijn, om de wereld een stukje beter te maken.

Zo hoorden we laatst dat je bij een pizzeria in Philadelphia voor 1 dollar extra een slice kan kopen voor een dakloze. De eigenaar betekent zo iets voor de daklozen in zijn stad en doet ook nog eens iets dat precies bij hem en zijn zaak past! Extra mooi, toch?

Met fijne presentaties goede doelen verblijden

Dat doen wij ook het liefste: anderen blij maken met dat wat wij goed kunnen.

Daarom maken wij soms graag, geheel belangeloos, een Prezi presentatie voor een goed doel. Zo hebben we een o.a. Prezi gecreëerd voor Stichting Heppie en een presentatie gemaakt voor Stichting ALS. Wij maken ze graag en het doet ons dubbelgoed dat we daarmee fijne stichtingen zoals deze een stapje vooruit helpen.

Een win-win situatie.

Delen met goede doelen: wat past bij jou?

Natuurlijk is alles wat je voor anderen doet goed. Geven en delen is dat wat ons allemaal verder helpt!

Maar heb jij er wel eens aan gedacht iets te doen wat ook echt goed bij jou past? Kun je dat waar jij expert in bent gebruiken om maatschappelijke initiatieven te helpen? Dan doe je én wat je leuk vindt en breng je de ander een bijzondere en unieke stap vooruit.

‘Sharing is caring’ was al top, maar wordt op zo’n manier ook nog eens professioneel leuk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *