ShareAll zoekt zwaargewichten

ShareAll zoekt zwaargewichten

ShareAll zoekt jou!

Wil jij deel uitmaken van een leuke jonge organisatie die landelijk opereert voor gerenommeerde bedrijven en in Eindhoven gevestigd is? Ben je op zoek naar een organisatie met enthousiaste klanten en leuke collega’s? Dan ben je bij ShareAll aan het goede adres! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde freelance grafisch vormgevers.

Ons huidige team bestaat o.a. uit diverse grafisch vormgevers, maar zwaargewicht freelance grafisch vormgevers heb je nooit genoeg!

Wij willen onze opdrachtgevers graag diverse stijlen kunnen bieden. Daarnaast hebben wij regelmatig zó veel projecten dat we het fijn vinden om deze projecten te verspreiden onder diverse freelancers. Zo komen de deadlines nooit in gevaar. En dat vinden we heel belangrijk.

Passie voor Presenteren

ShareAll vindt dat goede ideeën een onderscheidende presentatie verdienen. Denk hierbij o.a. aan bedrijfspresentaties, presentaties voor een pitch of training en beurspresentaties.

Onze klanten zijn van ons een uitzonderlijke dienstverlening gewend. Dat vraagt wel om bijzondere mensen. Als iemand met passie voor vorm & design begrijp jij als geen ander dat een visuele presentatie belangrijk is voor het overbrengen van een boodschap. Bij ShareAll juichen wij dat toe en moedigen we jouw creatieve input aan.

Prezi

Wij hebben ons in 2010 gespecialiseerd in presentatietool Prezi.

Prezi is hét alternatief voor powerpoint. Prezi maakt geen gebruik van slides, maar van een oneindig groot canvas waarop je kunt inzoomen. Je kunt eenvoudig de relatie laten zien tussen het grote geheel en de details van jouw verhaal.

Daardoor worden presentaties beter begrepen én onthouden. Dat is de reden dat wij graag met Prezi werken voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier gerust wat voorbeelden van Prezi presentaties die wij voor onze opdrachtgevers mochten maken.

Wat bieden wij een freelancer

Een uitdagende plek binnen een groeiende organisatie met een informele bedrijfscultuur en goede sfeer. Samen met je enthousiaste collega’s vorm je een hecht team waarbij je je thuis voelt.  Je mag bij ons op kantoor werken, maar dat hoeft niet. Het is tenslotte 2016 én we looooove Skype!

En last, but not least… met ons samenwerken is nooit saai, dat beloven we!

Wie zoeken wij

Ben jij die enthousiaste freelancer die ons wil ondersteunen bij het vormgeven van presentaties neem dat contact op met ons.

ShareAll
Lijsterbesstraat 21-H, Eindhoven (10 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven)
info@shareall.nl
www.shareall.nl 
040 30 50 290

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *