Regio Business en ShareAll

Regio Business brengt ondernemers in contact

Netwerken… Iedereen heeft er een mening over. “Het is net werken hè?” hoor je vaak. Nou daar zijn wij het niet mee eens.

Welke netwerkclub past bij ShareAll

Wij zochten al een tijdje een netwerkclub. Als ondernemer dien je te netwerken is ons verteld en wij waren wel nieuwsgierig naar dat fenomeen. Dus we gingen op zoek naar een netwerkgroep die niet bijeenkomt om 07:00 uur ’s ochtends (want dan zijn we niet op ons best), waar je leuk met elkaar kunt eten (want dat is gezellig), die maandelijks borrels organiseert (hik), waar je introducees uit kunt nodigen, waar je elkaar tegen komt maar ook steeds andere mensen ontmoet en waarbij de locatie wisselt (dat houdt het leuk). Mission impossible zou je denken, maar we hebben het gevonden!

Regio Business

 

Regio Business en ShareAll is een match

Sinds 2013 is ShareAll lid van Regio Business. Regio Business organiseert zakelijke evenementen om leden in contact te brengen met hun doelgroep. Maar als we heel eerlijk zijn, is het ons niet begonnen om het netwerken…
Wij wilden heel graag Jos Burgers zien presenteren. Je kan maar een wens hebben:-) En bij een van de BOB borrels (business ontmoet business) hadden ze hem als spreker geregeld. Maar je mag alleen bij een masterclass aanwezig zijn als je lid bent. Borrelen mag natuurlijk altijd. Maar omdat we niet zo van de borrels zijn (we zijn van onszelf al heel gezellig)  en wel Jos Burgers wilden zien optreden, zijn we lid geworden. En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad.

Persoonlijk

We hebben ook geen spijt van het “net-werken”! Alhoewel het ons niet makkelijk leekt om zomaar op iemand af te stappen en een praatje te beginnen, blijkt het binnen deze club heel eenvoudig. Iedereen is vriendelijk en open. En dat begint al bij een persoonlijk welkom aan de deur. En als we ergens dol op zijn dan is het een persoonlijke benadering. We vinden het ook ontzettend attent dat we regelmatig gevraagd worden naar onze data van de Prezi trainingen zodat ze deze op de Regio Business website kunnen zetten. Super!

Belevenissen ShareAll

Wat we tot nu toe hebben mogen meemaken:
• Oktober 2013: Masterclass door Jos Burgers
• November 2013: Masterclass door Carl van der Velde
• Maart 2014: Masterclass door Remco Claassen
• Mei 2014: Quattrocycle en fietscafé bij Piet Plezier plús barbecue

Helaas…

Wat we helaas gemist hebben: de Kerstborrel (die pikken we dit jaar zéker mee!), een masterclass door Anky van Grunsven (wie de planning regelt bij Regio Business weten we niet precies, maar die houdt in elk geval geen rekening met de verjaardagen van onze kinderen) en borrelen bij FC Den Bosch (ShareAll heeft weinig met voetbal).

SharAll bereikt grote hoogte

 

ShareAll bereikt grote hoogte

Wat het volgende geplande uitje van Regio Business is? Netwerken op grote hoogte in een helikopter of luchtballon op woensdag 11 juni 2014. We hebben ons nog niet durven inschrijven…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *