Prezi en ShareAll

Prezi en ShareAll 2012-2013

ShareAll helpt bedrijven bij het onderscheidend presenteren in de breedste zin van het woord. Wij werken, op dit moment, uitsluitend met presentatietool Prezi als het aankomt op het training geven in én maken van Prezi presentaties.
Terugkijkend op 2012 zijn wij  trots dat wij zoveel mensen hebben kunnen bereiken en helpen met  Prezi. Begin januari 2013 zijn wij op werkbezoek geweest bij Prezi HQ in Budapest. Gelukkig waren zij ook erg te spreken over onze manier van werken. Prezi en ShareAll:

Prezi en ShareAll Roadshow

Met onze Prezi Road Show hebben wij, in 2 maanden tijd, 35 bedrijven aangedaan een Prezi workshop gegeven. In deze workshop presenteerden wij met Prezi om uit te leggen wat Prezi is, waar het vandaan komt en wat het verschil is met andere presentatietools. Daarnaast lieten we zien hoe Prezi werkt en presenteerden een aantal inspirerende voorbeelden.

Prezi in-company trainingen

Via Twitter, LinkedIn, mond tot mond reclame en onze website hebben wij via Prezi in-company trainingen bedrijven geleerd dynamische Prezi presentaties te maken zonder in de valkuilen van Prezi te stappen.

Prezi presentatie maken

Waar wij ook enorm trots op zijn, zijn de presentaties dat wij mochten maken in 2012. Bij iedere briefing leren we veel over zaken waar we soms zelfs nog nooit van gehoord hadden. Dit houdt ons werk enorm uitdagend en spannend. We leren nog elke dag en zijn er dol op! Wil jij ook een Prezi laten maken door Shareall?

Prezi Helpdesk

In 2012 zijn wij de Nederlandse Prezi Helpdesk gestart. We helpen elke dag mensen op weg met hun Prezi presentatie. Fijn om te merken dat deze gratis dienst zó gewaardeerd wordt.

Prezi Handleiding

Omdat er veel vraag is naar praktische uitleg over presentatietool Prezi hebben wij in 2012 een gratis Prezi handleiding uitgebracht. Je kunt deze via onze website downloaden.
ShareAll in 2013

En nu? Wat bieden wij jullie in 2013?

Wij gaan door! Door met het delen van informatie; wij hebben tenslotte onze naam hoog te houden (ShareAll). En niet alleen met het delen van onze kennis over presentatietool Prezi! We gaan ons verdiepen in andere onderscheidende presentatietools die er op de markt zijn en komen. We houden jullie op de hoogte!

Dankbaar

Er is veel om dankbaar voor te zijn. Dankbaar dat onze gezinnen ons dit bedrijf gunnen. Zonder de support van onze mannen én kinderen zou ShareAll niet kunnen bestaan. Ondernemer zijn is fantastisch, maar zonder support van het thuisfront zijn we nergens!

2012 was voor ons een jaar vol goede gezondheid, maar we zijn wel tot de conclusie gekomen, willen we dit tempo volhouden, dat het belangrijk is dat zo te houden. Vandaar dat we de #SDZI (slank de zomer in) actie gestart zijn. Je kunt onze belevenissen volgen via Twitter.

Wij zijn enorm trots op het team dat wij om ons heen hebben verzameld. Ons team bestaat inmiddels uit verschillende grafisch ontwerpers, webspecialisten, tekstschrijvers, illustrators, voice-overs en video specialisten. Ook de Bergstraat23Groep draagt hier een grote steen aan bij!

Bedankt!

Naast onze gezinnen bedanken wij ook al onze opdrachtgevers die maken dat wij ons werk kunnen blijven doen. Dankzij hun enthousiaste reacties en mond tot mond reclame doen wij ons werk elke dag met heel veel plezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *