Positiviteit in ons ondernemerschap

Positiviteit in ons ondernemerschap

Positiviteit zit in ons DNA. We zijn er echt mee geboren en ons bedrijf ShareAll ook. Het is voor ons geen kwestie van positief blijven, maar van positief zijn. Hoe dat komt?

We doen wat we leuk vinden

Wij mogen elke dag naar verhalen van anderen luisteren. Verbeelden hoe dat verhaal eruit ziet en de vertaling maken naar een presentatie. Samen met ontwerpers, schrijvers en andere professionals die dit ook leuk vinden. En het resultaat mogen we delen met onze klant die daar eigenlijk altijd blij van wordt. Dat is toch bijzonder leuk om te doen?

We maken het onszelf en anderen aangenaam

Ons werk als Prezi Experts is leuk, dat moge duidelijk zijn. Maar we maken het nog leuker door het onszelf aangenaam te maken. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze werkplek, die we hebben ingericht als een huiskamer.

We omringen ons daar met koffie, thee en koekjes, zodat we het fijn vinden om er te zijn. Dat mag ook wel, want we brengen er veel tijd door! En iedereen die bij ons op bezoek komt, voelt zich er welkom door.

We worden omringd door mensen die hetzelfde denken

Onze huiskamer is te vinden op Bergstraat 23 in Waalre. Daar worden we omringd door andere ondernemers die hetzelfde denken als wij: dat het belangrijk is blij te zijn in je werk. Zij zijn de reden dat wij er graag zijn (naast de koffie, thee en koekjes!). Die goede sfeer voel je ook meteen wanneer je bij ons binnenkomt.

In de gang staat namelijk op de muur: ‘The only way to do great work, is to love what you do!, een beroemde uitspraak van Steve Jobs.


Steve Jobs ShareAll

We lossen de dingen altijd positief op

Natuurlijk komen wij in ons werk bij ShareAll ook dingen tegen die minder leuk zijn. Soms zitten we even zonder inspiratie, loopt het contact met een klant niet helemaal lekker of hebben we best veel kritiek gekregen op een presentatie die we hebben ontworpen. Dan kun je gaan mokken en in je negativiteit blijven zitten. Maar het is veel effectiever met positiviteit aan de oplossing te beginnen en ervan te leren. En dat dan weer te vieren!

We zijn altijd op zoek naar ‘nog leuker’

Als je ons een beetje kent, dan weet je dat we niet echt stilzitten, letterlijk en figuurlijk niet (voor als je ons wil leren kennen, dit zijn wij). Wij weten namelijk dat er nog veel meer leuks op ons ligt te wachten en richten onze blik daarom altijd vooruit. We ontwikkelen ons iedere dag in het maken van en ondersteunen bij presentaties en genieten van de weg die we afleggen. Moet je eens zien, waar ons allereerste idee, ons nu heeft gebracht?

Meer weten over ons? Volg ons op twitter (@shar-on_ en @lindalammers) om een kijkje te nemen in ons leven als Prezi Experts!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *