Kracht on Tour

Kracht on Tour met Koningin Maxima

Een tijdje geleden zagen we via Facebook een uitnodiging voor een event voorbij komen waarbij Koningin Maxima zou komen spreken. De website had een prachtige roze uitstraling, dus we voelden ons enorm verbonden én aangetrokken, dat zal je begrijpen. Marlies Dekkers zou komen spreken (die vrouw bewonderen we énorm!) én Koningin Maxima was een prachtig cadeau.

Om een kort verhaal lang te maken. We hebben ons direct ingeschreven!

Wat trekken we aan

Als je de koningin gaat ontmoeten wat trek je dan aan? Een goede reden voor ShareAll om naar de stad te gaan. We hebben Breda gekozen en zijn daar vorige week donderdag (koopavond) naar toe gegaan. Natuurlijk kwamen we veel te laat daar (hoopjes Prezi deadlines) en uiteindelijk was de buit twee vestjes. Eenmaal voor de kledingkast op de dag van het event hebben we natuurlijk toch voor iets anders gekozen. We blijven vrouwen hè?

Kracht on Tour

We citeren even een klein gedeelte uit de website van Kracht on Tour:

“De minister voor Emancipatie Jet Bussemakers organiseert Kracht on Tour om mannen en vrouwen, werknemers en ondernemers, bewust te maken van het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen. Gedurende 2 jaar bezoekt de minister zes regio’s om op regionaal niveau afspraken te maken met gemeenten, werkgevers en andere relevante partijen over het bevorderen van financiële zelfstandigheid van vrouwen.”

De ondertekenaars hebben samen intenties uitgesproken. Deze intenties werden tijdens het event bekrachtigd met handtekeningen van verschillende partijen. ShareAll was ook trots, want daar zaten een paar opdrachtgevers tussen!

Patty Zomer

Het event begon met allerlei leuke workshops waar je er een van mocht kiezen. Er lagen allerlei kaartjes bij de balie en natuurlijk kozen we voor de roze. Naast de kleur van het kaartje sprak ook de titel ons aan “Wie denk je wel dat je bent?”.

De workshop werd gegeven door Patty Zomer (je weet wel die leukerd van de Dolly Dots) en haar partner in crime Mylène Kroon. Leuk om te horen dat zij elkaar zo noemen, want dat doen wij ook!

Patty Zomer

Ze gaven een sprankelende workshop waarin ze vertellen hoe je jezelf neer kunt zetten, duidelijk en helder. Ze lieten de mogelijkheden zien op het gebied van authenticiteit, inspiratie, verandering, bewustwording, persoonlijke stijl, energie en presentatie waardoor jouw uiterlijk een natuurlijke reflectie wordt van je innerlijk.

Je begrijpt dat we na dit event online flink zijn gaan shoppen!

Deze workshop is trouwens een echte aanrader! Mocht je interesse hebben, verwijzen we je graag door naar de website van www.stylecounsel.nl.

Roze broek

Patty Zomer droeg een fantastische roze broek (zie de afbeelding hierboven). We waren al een tijdje op zoek naar een opvallend kledingstuk voor netwerkbijeenkomsten, dus één en één is twee! Toen we onze kans schoon zagen (Patty zat voor ons tijdens de presentatie die Koningin Maxima gaf), hebben we Patty gevraagd waar ze die te gekke broek vandaan had. Ze heeft haar geheim met ons gedeeld.

We hebben diezelfde avond de broeken besteld en ze zijn al binnen! Dus wij zijn voortaan niet meer te missen (als we dat al waren…) bij netwerkbijeenkomsten!

Koningin Maxima

En daar was ze dan… onze Koningin! Wat een uitstraling heeft die vrouw! Het was echt een hoogtepunt voor ons om haar te mogen zien spreken.

Koningin Maxima

We hebben 2 zinnen uit haar presentatie gelicht:

“Zelf aan het stuur zitten van je leven, al dan niet met een bijrijder naast je én met een volle achterbak!”

Het is duidelijk dat we bij ShareAll hier al flink mee bezig zijn. Wij hebben gekozen voor bijrijders én hebben een volle achterbak! Sharon en Linda zijn het gezicht van ShareAll, maar op kantoor worden we versterkt door diverse collega’s. En natuurlijk al onze collega’s van www.bergstraat23groep.nu. Ook werken we met veel freelancers door het hele land (illustrators, grafisch vormgevers, voice-overs, animatie makers, filmmakers en webbouwers). Zonder bijrijders en (over)volle achterbak geen ShareAll.

“Bewuste keuzes maken, want alles wat je doet of laat heeft consequenties.”

Keuzes maken is niet makkelijk, maar geen keuze maken heeft inderdaad ook consequenties. Bij ShareAll zijn we blij dat we zelf keuzes kunnen maken. Maar we proberen wel altijd om open te blijven staan voor de mening van anderen. Juist daarvan leren wij ontzettend veel.

Marlies Dekkers

Wat een fantastische spreker is Marlies Dekkers. En een uitstraling waar je U tegen zegt. Over kracht gesproken… WAUW!! Ze vertelde open over haar afgelopen jaar en over hoe zij daaruit gekomen is. Zij heeft bijrijders én een volle achterbak:-) Leren vindt ze heel belangrijk en dat is ook wat ze ons meegaf. Daarnaast gaf ze tip dat je vooral moet DOEN! Oké Marlies… ShareAll gaat er voor!!

Marlies Dekkers

Kracht on Tour in beeld door NOS

Wil je meer weten over de events van Kracht on Tour bezoek dan hun website www.krachtontour.nl

Bekijk hier het filmpje dat door de NOS gemaakt werd over het event:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *