Voorstellen Ilse

Ilse stelt zich voor

Hallo ik zal me even voorstellen!

Mijn naam is Ilse Verheijen en ben 21 jaar. Voor de komende periode van vijf maanden zal ik stage lopen bij ShareAll als grafisch ontwerper. Ik woon thuis samen met mijn ouders, oudere zus en mijn hond. Ik ben optimistisch, rustig, leergierig, creatief en een trotse grijze muis die mijn passie en creatieve werken voor mij laat spreken.

Ilse

Mijn eerste presentatie

Op mijn eerste werkdag heb ik met behulp van de Prezi handleiding van ShareAll een Prezi gemaakt om mijzelf voor te stellen. De tekeningen die je in de Prezi ziet, heb ik zelf gemaakt.

Ben heel erg benieuwd wat voor soort Prezi ik op mijn laatste werkdag bij ShareAll zou maken. Denk dat deze er dan heel anders uit zou zien.

Bekijk hier mijn eerste Prezi presentatie:

Creatieveling

Een creatieveling ben ik altijd geweest en wil ook mijn leven hiermee vullen in zowel vrije tijd, opleiding en over een aantal jaar een baan in de grafische wereld.

Opleiding

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Crossmedia Vormgeving aan het SintLucas in Eindhoven. Na deze opleiding ga ik me specialiseren in illustraties aan de school AKV|St.Joost.

Hobby’s

Ik geniet van de kleinste dingen en verveel mezelf bijna nooit. Voor mijn hobby’s hou ik mezelf meestal bezig met tekenen, schilderen, films, internet, anime en manga. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe dingen leren en kan daarom soms ook door blijven doorratelen over onzinnige en onnodige weetjes die je de volgende dag al vergeten bent.

Goede sfeer

Deze stage bij ShareAll is pas net begonnen, maar ik voel me al helemaal op mijn plek. Er hangt elke dag een leuke sfeer, genoeg uitdagende opdrachten op de planning en een werkplek die je doet denken aan een gezellige woonkamer. Ik ben benieuwd wat ik komende periode allemaal bij ga leren.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *