Wat is er nou eigenlijk veranderd bij PreziAll?

Ruim een half jaar geleden, op 13 mei 2019, ging ik lekker lunchen met Sharon & Linda. Ze hadden me iets leuks te vertellen. Na een ruime week overdenken wat ze te vertellen hadden, vroeg Linda: “En? Wat denk je dat we je gaan vertellen?” “Nou ik hoop in elk geval niet dat jullie vertellen dat jullie ermee gaan stoppen, want dan moet ik echt huilen.” “Oke pak je zakdoekje maar vast.” De paniek sloeg een beetje toe. Ze hadden toch iets leuks te vertellen?

Het goeie nieuws

Oke er was ook echt wel heel erg goed nieuws. Linda & Sharon hadden besloten een andere richting op te gaan. Ze hadden allebei een nieuwe passie en het was tijd om daar voor te gaan. Maar PreziAll, met alle tevreden klanten en leuke projecten, konden ze natuurlijk niet gewoon stoppen. En daar was hij dan ook, de grote vraag: “Aaf wil jij PreziAll overnemen?” Oke natuurlijk was ik nogal flabbergasted, maar vooral mega enthousiast. En vanaf 1 juli zou het dan officieel worden.

Geschiedenis

Ruim 5 jaar geleden liep ik bij ShareAll naar binnen om te solliciteren voor een stageplekje. De leukste stage ooit! Ik leerde veel, had de allerleukste stage begeleiders en mocht zowat de hele dag illustreren. Mijn liefde voor Prezi was geboren en zou niet meer weggaan. En na mijn stage boden Sharon & Linda mij een plekje aan om op vrijdag voor hun te blijven werken. Na een half jaartje, toen ik m’n diploma op zak had, schreef ik me in bij de KvK als grafisch vormgever en zo bleven we samenwerken. Sharon & Linda huurden me in voor verschillende Prezi projecten en het contact bleef goed. En na 5 jaar samenwerken kwam dus de grote vraag.

Een half jaartje later…

We zijn inmiddels een half jaartje later. Er zijn contracten getekend, afspraken gemaakt en alweer vele projecten voorbij gekomen die ik als officiële eigenaresse van PreziAll heb mogen aannemen. Het was een hectische periode maar o zo leuk! Ik mag mijn dagen nu nog meer vullen met het maken van presentaties en het begeleiden van klanten die een bijzonder verhaal te vertellen hebben op een spannende plek.

En Sharon & Linda… die spieken af en toe lekker mee op de achtergrond. Wat begon als stage is uitgegroeid tot het laten uitkomen van mijn dromen en een vriendschap voor het leven!

Ohja… en wie ben ik?

Nou ik ben dus AAF. Ik ben afgestudeerd grafisch vormgever op het SintLucas en heb me, de dag na mijn diploma uitreiking, ingeschreven bij de KvK (ondernemen was altijd het doel). Mijn grote passie is het vertellen van een verhaal aan de hand van beelden. Want zoals het spreekwoord zegt: één foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit komt bij presentaties natuurlijk super goed van pas. Mijn hobby is schilderen (en zeefdrukken/linodrukken). Een echte crea bea dus.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *